Звернення до українців кандидата в президенти Валентина Наливайченка


На телеканалі UA: Перший відбувся виступ кандидата в президенти Валентина Наливайченка. На початку свого виступу лідер Руху «Справедливість» заявив, що під час зустрічей з виборцями бачив дуже «багато болю в очах людей», «багато розчарування, особливо серед молоді».

Він пообіцяв навести лад у владі — очистити систему, знищити корупцію, запустити роботу незалежного антикорупційного суду, через який хабарники, в тому числі, розікрали оборонний бюджет, будуть притягнуті до відповідальності, а гроші повернуті в бюджет. «Жоден хабарник або корупціонер, незалежно від посади або стану, не зможе уникнути заслуженого покарання за злочин. Це буде справедливо», — підкреслив Валентин Наливайченко.

«Я йду в президенти, щоб захистити людину, повернути справедливість в кожен будинок. Президент повинен служити людям, повинен бути чесним і захищати інтереси людей і країни», — заявив Наливайченко.

У разі обрання на першу посаду в країні він пообіцяв позбавити недоторканності і всіх привілеїв народних депутатів і суддів.

Кандидат в президенти виступає за перегляд існуючої формули розрахунку соціальних стандартів, на основі яких потім визначаються розміри соцвиплат. Пропонується створити за допомогою естонських партнерів електронний уряд і ввести електронні безкоштовні послуги для всіх громадян.

«Ключовий принцип — служіння людям. Це — головне завдання. Вся система влади повинна прагнути до того, щоб на рідній землі створювалися наші сім’ї, щоб українці володіли своєю землею, мали перспективу, захист і розвиток», — наголосив Наливайченко.

Він каже, що виборці його запитують: «Як жити після 31 березня?».

«Жити як вільні, справедливі європейці, захищені від зовнішнього і внутрішнього агресора. Навести порядок на кожному шматочку землі, створити суспільство, в якому вищим пріоритетом є людина. Я знаю, як для цього повинні працювати і президент, і вся система управління «, — заявив кандидат в президенти.

Він наголосив, що побудує справедливу, незалежну європейська держава, за яку боролися люди на майданах, під час Революції Гідності. При цьому, наголошує, що Україна — соціальна держава. «Уряд буде зобов’язана своєчасно і в повному обсязі виплачувати гідну зарплату, пенсії, стипендії, соціальні виплати та допомоги. Невиконання зобов’язань матиме наслідком жорстке кримінальне покарання», — обіцяє він.

«Це той мінімум, який я повинен зробити. І я це зроблю з вашою допомогою. Разом ми — сила. Приходьте на вибори і проголосуйте за відновлення миру, справедливості, за очищення влади, за шанс кожного Україні жити гідно на рідній землі вільних і щасливих людей «, — резюмував Валентин Наливайченко

«Я йду в президенти, щоб захистити людину, повернути справедливість в кожен будинок. Президент повинен служити людям, повинен бути чесним і захищати інтереси людей і країни», — заявив Наливайченко.