Наливайченко на Рівненщині: Ми повернемо престиж праці залізничників


Лідер руху «Справедливість», кандидат у президенти Валентин Наливайченко провів зустріч з працівниками депо Здолбунівського відділення Укрзалізниці.

Як і всюди по Україні, людей турбують низькі зарплати, пенсії, відсутність чітких соціальних гарантій.

Валентин Наливайченко розповів про свою ініціативу – Кодекс соціального захисту. Мова йде про те, що Кодекс зобов’язуватиме уряд вчасно і в повному обсязі виплачувати пенсії, зарплати, стипендії, тобто усі соціальні виплати. За невиплату – кримінальна відповідальність. Він також запевнив, що підвищення зарплат та пенсій до рівня європейських є одним з його пріоритетів на посаді президента.

Валентин Наливайченко запевнив, що він, як новий президент, поверне престиж праці залізничників в Україні і виведе українську залізницю на рівень кращих транспортних компаній світу.

«Ви – українські залізничники дуже потрібні Україні, яка після зміни влади відновить рух до ЄС», — сказав кандидат у президенти.

Цікавилися люди і думкою Валентина Наливайченка щодо появи в Україні приватних залізниць.

«Треба спочатку навести лад в Укрзалізниці, а потім поступово вводити приватні компанії на окремі напрямки», — вважає політик. І якщо приватники запропонують кращі умови для людей, платитимуть податки, тоді можна поступово переводити у приватні руки.