Наливайченко: Президента має підсилити нова коаліція дій


Відновлення миру та економічне відродження України можливі лише за умови консолідації усіх гілок влади. На цьому наголосив лідер руху «Справедливість», кандидат у народні депутати від «Батьківщини» Валентин Наливайченко в ефірі телеканалу 112.

На жаль, зараз, зауважив він, бачимо повний безлад у владі.  

«Голова Верховної Ради псує нам відносини з ПАРЄ. Міністр закордонних справ йде у політичну відпустку. Яка політична відпустка? Немає такого поняття. Як можна за такого роздрайву у владі досягнути будь-якої мети, тим більше настільки стратегічної, як відновлення миру?», — сказав політик.

Він вважає, що біля президента мають з’явитися нова коаліція дій, новий уряд та прем’єр, які працюватимуть злагоджено і професійно.  

За словами Наливайченка, на парламентських виборах українці мають можливість обрати в тому числі і нового прем’єр-міністра, який сформує відповідальний уряд, який не чварами буде займатися, а вирішуватиме нагальні питання. А це – відновлення миру, звільнення заручників, підвищення зарплат, пенсій, зниження тарифів.

«І наша об’єднана команда має чітку відповідь на це – прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, чіткий план дій і діємо консолідовано», – резюмував Валентин Наливайченко.