Валентин Наливайченко проаналізував перший закордонний візит президента


Є чітка підтримка з боку ЄС і НАТО. Так вважає лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко, який проаналізував підсумки першого закордонного візиту Володимира Зеленського до Брюсселя.

За словами дипломата і політика, вже під час першого закордонного візиту президента вдалося заручитися підтримкою важливого українського закону – Про національну безпеку України.

Наливайченко, який особисто проводив консультації з представниками Єврокомісії напередодні візиту Зеленського до Брюсселю, зазначив: “Цей закон підсилює усі наші безпекові структури і вибудовує чітку вертикаль підпорядкування. Усі оборонні і безпекові структури будуть підпорядковані безпосередньо президенту і РНБО”.

За словами Валентина Наливайченка, Україна також отримає і фінансову підтримку на реформування ключових секторів нацбезпеки.

“Пріоритетним з боку ЄС та НАТО залишатиметься підтримка двох ключових українських секторів – оборонного і безпекового. Євроатлантичні структури надаватимуть Україні допомогу у військовій та безпековій сферах, а також розвиватимуть кібербезпеку”, — наголосив лідер Руху “Справедливість”.