Валентин Наливайченко: чим менший рівень корупції, тим вищий рівень життя


Приклад заможних країн свідчить: чим менший рівень корупції, тим вищий рівень життя громадян, в тому числі й пенсіонерів. На цьому наголосив лідер Руху «Справедливість», кандидат у президенти Валентин Наливайченко в ефірі ЗІКу.

Він зазначив, що нинішня влада повинна не оголошувати боротьбу з бідністю, а припинити розкрадати власний народ.

«Уявіть, одна платіжка одного офшору депутата від БПП – це 250 тисяч доларів на день. Тобто, це викрадення однією платіжкою 50 тисяч пенсій українців. І це тільки один депутат», — сказав Наливайченко.

Він переконаний, що знищення корупції у владі матиме величезний ефект для справедливого наповнення і державного бюджету, і Пенсійного фонду, дефіцит якого вже перевищив 29 млрд. гривень.

«Соціальна політика має означати не боротьбу з бідністю, що у нас завжди закінчується збагаченням олігархів, а справедливим перерозподілом соціальних благ, насамперед, бюджету», — зазначив кандидат у президенти.

Наливайченко наголосив, що для підвищення рівня життя українців потрібно запустити економіку, розвивати виробництво, створювати робочі місця – усе це збільшить надходження до бюджету, а відтак і відрахування до Пенсійного фонду.