З Днем українського добровольця!


Сьогодні вшановуємо справжніх героїв України, патріотів, які п’ять років тому добровільно, не чекаючи призову, залишивши родини і звичне життя, першими пішли на фронт боронити рідну землю від агресора. Їхня мужність, патріотизм та жертовність – приклад для усіх українців.

Історія України знає чимало прикладів подібних добровольчих настроїв, особливо в часи, коли виникала загроза державності.

А відтак, переконаний, вже давно настав час створити резервну Добровольчу армію. Законом надати право усім бажаючим громадянам України  зі зброєю у руках захищати свою країну.

Рух «Справедливість» поставив на передову 7 модулів безпеки для наших захисників

Це дозволить вирішити ще одне болюче питання – соціального захисту добровольців. Чимало з них досі залишаються поза законом, не мають доступу до належного лікування, соціальної підтримки, адаптації, а члени сімей загиблих не можуть оформити належні їм статуси і виплати.

Неприпустимо, що люди, які готові були віддати своє життя заради країни, зараз змушені поневірятися по чиновницьким кабінетам у пошуках справедливості. 

У Русі «Справедливість» багато добровольців і захисників, які і висунули Валентина Наливайченка у президенти

Правові центри нашого Руху «Справедливість» допомогли не одному воїну-добровольцю довести у судовому порядку їхню участь у бойових діях. І кожен з них отримав статус учасника бойових дій.

Держава не повинна ділити своїх захисників на легальних і нелегальних. Маємо захистити кожного нашого воїна, як вони захистили і захищають нас!

Зроблю усе можливе і неможливе, щоб було саме так. Українські воїни займуть почесне місце в житті українського суспільства. Без підтримки та турботи не залишиться жодна родина. 

Зроблю так!