Звернення до українців кандидата в президенти Валентина Наливайченка. Найголовніше


На телеканалі UA: Перший, 9 березня відбувся виступ кандидата в президенти, лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка.

Наливайченко один з небагатьох політиків, хто не не передав записаний ролик, а прийшов в студію UA Перший особисто і 15 хвилин виступав у прямому ефірі. «Ми з вами знаємо, як зараз складно українським сім’ям. Але Україна обов’язково відродиться, тому що ми одна сім’я. Найголовніше, з чим я йду на вибори — план повернення миру. Я розробив нову міжнародну угоду, яка дозволить відновити мир. Така угода змусить агресора піти з країни «, — зазначив він.

Також лідер Руху «Справедливість» заявив про необхідність підвищення пенсій і зарплат: «Кодекс соціального захисту українців — перший законопроект, який мною, як президентом України, буде поданий до Верховної Ради. У ньому ми повинні гарантувати індексації, підвищення рівня соцвиплат, якісну освіту, медицину. Буду наполягати, щоб запрацювало державне медичне страхування, щоб ліки надавалися безкоштовно «.

Наливайченко зазначив, що працював за кордоном і впевнений, що звідти треба почерпнути найкраще, що є в країнах Європейського союзу і впроваджувати в Україні.

Побороти корупцію, на думку кандидата, можна шляхом введення «електронного уряду», тому що «комп’ютер не візьме хабар».

Валентин Наливайченко зазначив, що багато їздить країною, зустрічається з людьми, відвідує підприємства. «На українських підприємствах повинна виготовлятися сучасна продукція для військових», — сказав він і пообіцяв для військовослужбовців пільги і безкоштовне житло. «Настав час, щоб в Україні з’явився закон про добровільну українську армію», — зазначив Валентин Наливайченко.

Лідер Руху «Справедливість» підкреслив, що вже домовився з НАТО, щоб в Україні був створений гуманітарний фонд: «Я зроблю так, щоб президент завжди був під імпічментом. Це буде одним з перших законопроектів, який я внесу до парламенту», — наголосив він.

Кандидат в президенти взяв на себе зобов’язання побороти «корупціонерів у владі», зокрема, Петра Порошенка, і висловив упевненість, що прийшов час діяти.

Джерело: https://strana.ua/news/189959-obrashchenie-k-ukraintsam-kandidata-v-prezidenty-valentina-nalivajchenko-samoe-hlavnoe.html