За корупцію треба справедливо карати – Наливайченко у Вінниці


Зупинити корупцію в оборонній сфері. Кандидат у президенти, лідер руху “Справедливість” Валентин Наливайченко вимагає розслідування всіх фактів зловживань керівниками оборонних заводів, які причетні до чорного ринку озброєння, та покарання топ-корупціонерів, які покривали контрабанду з Російської Федерації. Про це політик заявив під час зустрічі з робітниками Калинівського машинобудівного заводу у Вінницькій області.

Відверті відповіді на прямі запитання. Вінничина. Калинівський машинобудівний завод.

На зустрічі робітники питали, що зміниться після виборів, адже буде нова влада, яка прийде і … нічого не зміниться. Запитали просто руба: “А Ви будете судити Порошенка?”

“Звичайно. Спочатку він має повернути з офшорів все вкрадене, і після цього має бути покараний. За корупцію треба справедливо карати”, — відповів Наливайченко.

Кандидат у президенти нагадав, як, будучи головою СБУ, зумів доставити до суду міністра транспорту Рудьковського і цілу суддівську банду Зварича. І не просто ініціював розслідування і довів справу до суду, а й розкрадені гроші повернув у державний бюджет.

“Україні потрібен такий президент, який не кришує злодіїв і не випускає злочинців”, – резюмував лідер руху “Справедливість”.