Працюємо на Чернігівщині


Разом з командою Громадсько-політичний Рух «Справедливість» відстоюємо права добровольців у судах, допомагаємо сотням сімей, передаємо волонтерську допомогу на фронт.

Згідно з чинною редакцією Закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», добровольці, які мають статус учасника бойових дій, на відміну від військових, не мають права на безоплатне навчання для дітей, а також на отримання соціальної стипендії.

«П’ятий рік війни, а справедливості для захисників не має. Статус учасника бойових дій для добровольців потрібен не заради грошей та пільг, а заради справедливості та визнання.», — підкреслив Валентин Наливайченко під час зустрічі з ветеранами-добровольцями та мешканцями Чернігова.

Завдяки юристам – волонтерам «Справедливості» більше 30 добровольців через суд отримали статус учасників бойових дій.

Постійна увага і контроль — соціальним питанням!

Вже кілька років обласні депутати тероризують людей і погрожують викинути їх на вулицю!

Мешканці гуртожитку медиків бояться залишитися без кімнат. Втрутилася «Справедливість»!

За допомогою юристів Правового центру Чернігівської обласної організації Руху “Справедливість” у судах різних інстанцій скасували незаконне рішення обласної влади та допомогли близько 300 мешканцям гуртожитку, в який ще 30 років тому заселили медиків дитячої лікарні, отримати право на приватизацію свого житла.

Прес-клуб для чернігівських журналістів

Під час робочої поїздки Валентин Наливайченко відповість на усі актуальні питання чернігівських журналістів! Слухайте і дивіться теле і радіоефіри на «Свобода ФМ», «Че Лайн», «Детинець», «Новий Чернігів».

 

Як боротися з корупцією, кумівством, розкраданням ресурсів та зловживанням у поліції та органах виконавчої влади? А також про три етапи дієвого плану відновлення миру Наливайченка говоритимемо на чернігівському прес-клубі.

«Ми укладемо дієву міжнародну угоду з ключовими міжнародними партнерами про деокупацію та гарантії безпеки і територіальної цілісності України. Змусимо агресора вивести свої війська і спецслужби з усієї території нашої держави. Відновимо життя, повернемо до своїх домівок вимушених переселенців. Повернемо безпеку людям, захистимо кожного українця, відновимо рух країни вперед!» — упевнений лідер Руху «Справедливість».