Про жахливе хімічне отруєння дітей у Черкасах


Досить підігравати ворогові та приховувати від власного народу, а особливо батьків постраждалих дітей, правду!
Навіть секретну військову отруйну речовину «Новічок», якою намагалися вбити колишнього розвідника Скрипаля у британському Солсбері, було встановлено швидше, ніж причини отруєння дітей у Черкасах.
Це свідчить про некомпетентність і байдужість посадових осіб, які мали б встановити причини негайно!
Зараз є три ключові і термінові питання. Перше – встановлення реальних причин отруєння дітей (влада веде себе непрозоро і складається враження що вона щось приховує). А приховує — масове хімічне отруєння!
Друге – покарання винних, а не «стрілочників».
Третє – практичні висновки з цієї ситуації, що має зробити влада і правоохоронці.
Один той факт, що влада три доби не може встановити причини масового хімічного отруєння – це привід для відставок таких «професіоналів».
А тепер професійно про деталі.
Експерти ДНСН можуть встановити наявність лише 7-8 хімічних речовин, зокрема, вміст кисню, чадного газу тощо.
Інформація про черкаське отруєння вже потрапила на сайт, де моніторять стихійні лиха та катастрофи по всьому світу. http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php
Чи є в Україні лабораторії здатні терміново зробити важливі тести?! Якщо немає, чи зверталися по допомогу до міжнародних фахівців?!
Звідки відбулися небезпечні викиди можна простежити навіть за напрямом вітру.
8 травня в Черкасах зранку вітер був з північного сходу, від 4 до 7 метрів за секунду. Чи перевірена ця версія?
Практика замовчування походить з радянських часів!
1 серпня 1986 року до Чернівецької обласної клінічної дитячої лікарні поступила перша дитина з повним облисінням голови. Достаменно відомо про 12 таких випадків. Як пізніше дізналися буковинці, цей синдром невідомої досі хвороби зветься алопецією, але хто стоїть за масовим отруєнням, досі остаточно не з’ясували.
І список таких загадок чималий. Це також і містечко Комсомольськ на Полтавщині, де спалахнув масовий альвеоліт, з приводу виникнення якого медики розгублено розводять руками, і Болеславчик Миколаївської області з його нез’ясованою остаточно токсикодермією.
Гострі отруєння займають четверте місце серед усіх нещасних випадків. А накопичуються небезпечні сполуки на смітниках і звалищах, які вже повністю вкрили Україну!
Діяти треба негайно, рятуючи людей, рятуючи довкілля, рятуючи життя!