Міжнародний тиск і протидія російській агресії посилиться


Протидія російській агресії найближчим часом посилиться. Про це в ефірі «Подробиці тижня» розповів лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

Ви знаєте, я переконаний, що, насправді, міжнародний тиск, протидія російській агресії посилиться. І я, як ніхто, знаю, чим керуються наші міжнародні партнери. Перше — це категоричне несприйняття.

Нарешті для нас, до речі, для наших громадян, категоричне несприйняття агресивної війни, агресивної політики, і взагалі, знаєте, методів агресії, які включають: хімічну зброю зараз, заручників в Україні, розстріл мирного населення, тортури, в принципі збройні сили окупаційні на українській території, в тому числі. На сирійській, грузинській території.

Я думаю, що вся ця сукупність міжнародних злочинів російського керівництва нарешті змінило і ставлення світових лідерів. Чому кажу нарешті? Ми, як Україна, давно, ще з лютого 2014 року, доводили всьому світу, що російська агресія — це дуже небезпечно, що ми і наші громадяни потерпають.

Але, на жаль, для іншого світу це не кінець. Російська збройна агресія і рішуча відсіч цієї агресії по всьому світу — ось, що, я переконаний, змінюється і зміниться протягом найближчого часу.