Беру під особистий контроль належне реагування на звернення до влади промисловців та профспілок


?Хочу продемонструвати на цифрах важливість перезапуску ОПК в Україні.

❓Скільки робочих місць може дати оборонно-промисловий комплекс? — 300 тисяч (втричі більше ніж зараз).

❓Скільки грошей може привносити в бюджет України? — втричі більше, ніж зараз.

➡️Щоб це стало реальністю в Україні, я розробив новий законопроєкт про перезапуск ОПК. Підходи, які закладаю у законопроєкті, знаходять однодумців.

?Сьогодні отримав копію листа керівників об’єднань і профспілок авіапідприємств. Почитайте!

❗️Професіонали категорично проти чергових «реформ» влади: створення замість одного концерну — шістьох надбудов! Це імітація «перетворень», заміна шила на мило.

✅Мій же законопроєкт про ОПК передбачає створення єдиного центрального органу виконавчої влади, який буде формувати промислову політику держави та надавати замовлення українським заводам, а не відбирати кошти з підприємств для збагачення можновладців!

➡️Зараз мені надходить багато пропозицій. Наприклад, створити спеціальний фонд, в якому буде акумулюватися відсоток від експорту товарів військового призначення для фінансування НОВИХ розробок конструкторських бюро і наукових установ у сфері ОПК. Цілком підтримую цю ідею, найцінніше — це наші ноу-хау, які є гарним базисом для розвитку та оновлення ОПК.

✅Як народний депутат беру під особистий контроль належне реагування на це звернення промисловців та профспілок в Кабінеті Міністрів та Офісі президента.