Настав момент істини для мультімільйонерів


?Коли вчора писав про термінову передачу 90% автівок топчиновників разом зі спецавтобазою, знав про нові мерседеси і ровери керівників Офісу президента, Кабміну, державних компаній.

❗️Тому і переконаний, що надзвичайна ситуація в країні має початися в першу чергу з передачі медикам усього номенклатурного майна, а саме:

✅1. Усі резиденції президента від Івано-Франківська до Києва (це окремі житлово-господарські комплекси з автономним забезпеченням, зв‘язком та п‘ятизірковими зручностями).

❗️У Гуті можна і треба зробити центральний лікувальний центр Західного регіону. У Конча-Заспі під Києвом у триповерховому палаці з величезним парком навколо — дитячий лікувальний центр Центрального регіону. У сусідніх санаторіях ДУСі Офісу президента та Кабміну розмістити на проживання медперсонал, поруч і в гарних умовах.

✅2. Усі відомчі санаторії та резиденції Верховної Ради, Кабінету Міністрів, Нафтогазу інших держпідприємств. Починаючи з резиденцій в урядовому кварталі Києва!

✅3. Автобази, автомобілі (насамперед, мікроавтобуси), водії та техперсонал Верховної Ради, Офісу президента, Нафтогазу, Кабінету Міністрів.

✅4. Заборонити виплати усім членам наглядових рад держпідприємств та негайно перераховувати всі ці кошти на лікарні та доплати медпрацівникам.

Крім того,

✅5. Передбачити та бути готовими до розгортання польових шпиталів в кожному місті та забезпечення з Держрезерву, а фінансування з Держбюджету.

✅6. Починаючи з понеділка, 23 березня, бюджети усіх рівнів мають припинити фінансування усіх без виключення пільг і привілеїв для топчиновників. Держказначейство та Рахункова палата мають здійснювати жорсткий контроль!

Це буде моментом правди, коли мультимільйонери на керівних посадах нашої країни хоча б перестануть витрачати на себе і своє царське життя шалені гроші з держбюджету.

❗️Ці мільярди вже зараз мають стати Державним фондом допомоги громадянам у боротьбі з пандемією.

Саме такий надзвичайний стан нам всім потрібен тут і зараз!