Обговорювати кандидатуру нового прем’єра треба публічно, а не продовжувати шахрайство, — Валентин Наливайченко


Обговорювати кандидатуру нового прем’єра, а головне, його програму дій, треба публічно. А не займатися кулуарщиною та змовою, як це вкотре робить команда президента.

Про це заявив народний депутат від “Батьківщини” Валентин Наливайченко в ефірі телеканалу “НАШ”

“Кулуарщина, змова та договорняки навколо заміни прем’єра. Нікуди вони, як бачимо, не ділися з української політики. І такий кадровий підхід нічого доброго країні не принесе. Мені це все не подобається!” – обурився політик.

Він також зазанчив, що такий підхід, коли “у нас за спиною, за зачиненими дверима вирішують, в чиї руки віддати долю країн”, навряд чи до вподоби нашим громадянам.

“Те, що нинішній уряд профанів має піти, сумнівів немає. Далі таких “професіоналів” не витримають ані економіка, ані люди. Але обговорювати кандидатуру нового прем’єра, а головне програму дій, треба публічно! Влада ж обіцяла нову політику та стандарти, а натомість продовжує шахрайську гру у наперстки!” – наголосив Валентин Наливайченко.

Нові кандидатури  на посаду прем’єр міністра він порадив вносити на розгляд парламенту разом з їхньою програмою дій: “Будемо обговорювати і кандидатів, і план дій, і  їхню здатність цей план виконати”.

“І не вигадуйте  чергові схеми: знайдемо віце-прем’єра, а потім зробимо його в.о. прем’єра, а далі – якось вийде…”, — закликав нинішню владу Валентин Наливайченко.