Розраховую на підтримку Великої Британії щодо звільнення з російського полону наших в’язнів


Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко розраховує на підтримку Великої Британії у питанні звільнення українських в’язнів сумління, заручників, моряків, які незаконно утримуються Російською Федерацією. Про це він заявив під час сніданку з провідними представниками британського бізнесу, банківського сектору, міжнародних фондів — випускниками Лондонської бізнес-школи (London Business School).

На зустрічі, яка відбулася за правилами Chatham House, зібралося понад тридцять випускників одного з найавторитетніших коледжів у світі.

В.Наливайченко виступив із доповіддю, в якій розповів про поточну ситуацію Україні, протидію російській агресії Російської Федерації.

Подякувавши британському уряду і громадськості за послідовну підтримку, політик наголосив на важливості продовження надання Україні з боку Великої Британії допомоги у політичній, безпеково-оборонній, політичній та фінансовій сферах.

Валентин Наливайченко окремо звернувся до присутніх з проханням сприяти Україні повернути з полону усіх українських в’язнів сумління, заручників, а також моряків,  незаконно утримуваних Російською Федерацією.