Настав час підтримати наші українські підприємства!


Не тільки в Україні, але й на усьому пострадянському просторі немає підприємства, схожого на унікальне державне науково-виробниче підприємство (ДНВП) «Геосистема» у Вінниці.

Валентин Наливайченко підтримав колектив підприємства, який давно й успішно займається розробкою та виробництвом обладнання і програмного забезпечення для цифрової фотограмметрії і картографії, у тому числі на замовлення Міністерства оборони.

Лідер Руху «Справедливість» наполягає, щоб конкурс на заміщення посади директора цього стратегічно важливого підприємства проводився відкрито, чесно, прозоро та з урахуванням думки трудового колективу.

Політик і кандидат в президенти поділився своїми враженнями від зустрічі.

«Тут працюють чудові люди — розробники унікального і такого потрібного нам для обороноздатності країни програмного забезпечення. Їхні розробки вже використовуються для ефективного управління безпекою українських міст. Настав час підтримати наші українські підприємства, спрямовувати сюди державні замовлення і використовувати цю продукцію для посилення національної безпеки, обороноздатності та української армії», — зазначив Валентин Наливайченко.

Поки що ж влада заважає працювати унікальному підприємству — яке «з нуля» виготовляє і випускає на ринок високоточні фотограмметричні прилади, які купують у США і Канаді, країнах Західної Європи, Австраліяї, Китаї, Мексиці, Південній Кореї, країнах Африки — всього у понад 50-ти країн світу.

Під час робочої поїздки до Вінниці лідер Руху «Справедливість» також презентував план відновлення миру та зустрівся з громадськими активістами та журналістами.