Закриваючи лікарню, влада нехтує здоров’ям 11 500 українців


Сьогодні команда Руху «Справедливість» працює у Львівській області.

Валентин Наливайченко завітав до міста Судова Вишня, бо тут місцева влада закриває єдину на 7 сіл лікарню!

«Чому на медичні заклади не вистачає грошей, а влада безсоромно виписує собі чергові премії?! Про це говорили сьогодні на Львівщині на зустрічі у Судововишнянській комунальній міській лікарні. Місцева влада закриває єдину на 7 сіл лікарню! Вдумайтеся: 11500 людей не матимуть можливості отримати медичну допомогу! Підтримую лікарів, підтримую депутатів від “Справедливості”, які борються зі свавіллям чиновників – спрямовують гроші громади у медицину! Не дамо закрити лікарню!» — сказав Валентин Наливайченко.

Не дозволимо позбавити медиків роботи, а людей — медицини! Наша команда Руху «Справедливість» — на боці людей! Разом з усіма небайдужими зібрали підписи на підтримку лікарні. Підписався і майбутній кандидат у Президенти.

Депутат Судовишнянської міськради від «Справедливості» Юрій Кужда регулярно публічно звітує перед громадою. Тому й має підтримку людей! Саме таких людей ведемо до влади!

 

«На виборах в ОТГ у грудні обирайте достойних – тих, хто вміє і захищає інтереси простих людей!»- переконаний лідер Руху «Справедливість».

Пліч-о-пліч із громадою вимагаємо припинити знущання з людей і зберегти лікарню!