Презентував у Львові план відновлення миру в Україні


Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко сьогодні, 7 вересня, презентував у Львові план відновлення миру в Україні. Про це пише видання  http://vgolos.com.ua/

Із цим планом, який включає звільнення політв’язнів та заручників, Міжнародну угоду з відновлення миру та Національний план захисту країни, лідер Руху «Справедливість» йде в президенти.

На початку дискусії наголосили, що інформації про виконання Державної  цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України, ухваленої владою у грудні минулого року, немає.

«Коли закінчиться війна? Як відстояти територіальну цілісність нашої держави? Що зробити, аби захистити кожного українця? Як повернути українським військовим, добровольцям і волонтерам визнання? Відповідь: «Ми з моєю командою підготували План дій для відновлення миру», — розповів лідер Руху «Справедливість».

Він уточнив: План включає, зокрема першочергові гуманітарні дії. «Перш за все ми звільнимо українських політв’язнів, заручників та розшукамо зниклих безвісти. Також нам потрібна дієва Міжнародна угода для відновлення миру та деокупації усіх тимчасово окупованих територій України. І найголовніше, адже на цьому і збудований план відновлення миру, — це Національний план дій з відновлення економіки, знищення корупції і посилення обороноздатності у нашій з вами країні».

За словами Валентина Наливайченка, мешканці Сходу України чекають, що нарешті почнеться відновлення миру. «Але це надія перш за все на нову українську владу.  Насамперед – на конкретні дії. Тому такий План дій для відновлення миру потрібен, тому що це і об’єднання країни, — додав спікер. — Бездіяльність української влади є таким самим негативним та знищувальним чинником для Донецької, Луганської, в тому числі і сусідніх областей, як і російський агресор. Тому нам треба ставати сильнішими. Не давати розкрадати країну, а спрямовувати гроші на відновлення соціального життя, безпеку людей тощо».

Валентин Наливайченко наголосив: «В Україні буде добровольча армія!». І резюмував: «Я йду в президенти із планом відновлення миру».

Джерело: http://vgolos.com.ua/news/nalyvaychenko_prezentuvav_u_lvovi_plan_vidnovlennya_myru_v_ukraini_332035.html