Справедливість – в наших очах, Шевченко – в наших серцях!


У 204-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка, у столиці відбувся багаточисленний мітинг. Долучилися до нього і члени громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість».

Аби вшанувати великого Кобзаря, від самого ранку до його памятника у Києві люди несуть живі квіти. Напроти червоного корпусу столичного університету збираються чимало представників різних політичних сил та громадських організацій. Виходячи з того, хто сьогодні прийшов до памятника Кобзарю, кажуть учасники мітингу, можна судити про їхній патріотизм та повагу до українських цінностей.

«В день народження Кобзаря, пророка всі націонал-патріотичні сили, демократичні, проукраїнські сили мають прийти і вшанувати його память, його внесок в українську культуру, літературу, історію», — впевнений громадський активіст Назар Приходько.

 

Серед тих, хто долучився до святкування 204 –ї річниці від дня народження Кобзаря, і лідер громадсько-політичного руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

«Ми обєднуємо громадські організації, патріотичні організації, волонтерів, активістів , ветеранів АТО. Мета одна — бути на одній платформі справедливості, боротися за цих простих людей. І показувати зараз — ми не парламентська, не владна партія, але ми показуємо, як має діяти держава. Як чиновники мають чути своїх громадян, знаходитись з ними поруч без охорони, спілкуючись на пряму, розуміти проблеми людей і знати, як їх вирішувати», — зазначив політик в інтерв’ю телеканалу Newsone.

На думку Валентина Наливайченка, той факт, що у річницю від дня народження Кобзаря, до його пам`ятника прийшло чимало людей, свідчить про бажання простих українців жити у справедливій країні, про яку в своїх віршах писав Шевченко.