Чи буде в Росії «суперміністерство»?


«ЩУПАЛЬЦІ СПРУТА ТРЕБА ОБРІЗАТИ НА НАШІЙ ТЕРИТОРІЇ ПОСИЛЕННЯМ КОНТРРОЗВІДКИ І АНТИТЕРОРИСТИЧНОГО ЦЕНТРУ»

Валентин НАЛИВАЙЧЕНКО, лідер руху «Справедливість», екс-голова СБУ:

— Для самої Росії це свідчить про втрату популярності самої влади, що останні вибори і продемонстрували, попри сфальшовані результати.

Це свідчить і про падіння економіки, і про серйозну кризу, і дезінтеграцію самої країни, і те, що влада РФ, Кремль однозначно вибирає стратегію на придушення, тотальний контроль, аби  таким чином протриматися у владі.+

Для нас, для національних безпекових інтересів України дуже важливо зрозуміти: щупальці спрута треба обрізати на нашій території посиленням контррозвідки, посиленням Антитерористичного центру і нарешті створити окремий бойовий Антитерористичний центр із посиленням всіх підрозділів, які в правоохоронних органах займаються безпекою громадян. Наголошую, громадян України від одного кордону до іншого.

Вирішити усі безпекові питання — це скоординувати всі сили і засоби, всі правоохоронні безпекові структури. Заради цілеспрямованої і конкретної роботи. Із розслідуванням резонансних вбивств, із розслідуванням причетності або непричетності іноземних спецслужб до них і до забезпечення громадського порядку на вулицях. І зупиняти навалу злочинності, яка захлинає країну від Києва до Одеси.

Мій коментар газеті «День».